Een beetje geschiedenis…

Reizen De Arend is een autocarbedrijf uit Arendonk, gevestigd in het noorden van België vlak tegen de Nederlandse grens. Een gekende en betrouwbare waarde in de Kempen en ver daarbuiten. Een bedrijf van de familie Geudens sinds vier generaties. In 2023 bestaat De Arend 75 jaar!!

Eind jaren ’40 gestart met werkliedenvervoer voor Philips en DAF en tal van andere sigaren- en textielfabrieken.

Later bouwde het bedrijf zich verder uit door bussen te verhuren aan groepen, scholen, verenigingen, bedrijven, sportclubs, enz. voor het vervoer van hun mensen.

In de zestigerjaren is De Arend ook met een eigen reisbureau gestart. Een brochure met meerdaagse begeleide reizen naar heel Europa volgde al snel.

Topbestemmingen zoals Tirol en Gardameer waren zeer populair in die tijd. Ook bedevaartreizen naar Lourdes en Santiago de Compostella zijn jaren een succes geweest. Later in de jaren ’80 volgden vele skireizen naar Oostenrijk en Italië.

Een modern autocarbedrijf

De firma is verder geëvolueerd tot een modern autocarbedrijf met 5 recente en luxueuze bussen en reisbureau op de Hertevelden 8 te Arendonk. Bekijk hier ons huidig Wagenpark!

'Als familiebedrijf zijn we zeker niet de grootste maar wel de beste!' Reizen & Autocars De Arend biedt de reiziger persoonlijk contact en aandacht. Heeft u een autocar nodig of wilt u een reis op maat? We staan graag klaar voor u! Dank voor uw interesse, Het Arendteam.