RED STAR LINE - MUSICAL

Verhaal

Antwerpen, 1923

Inscheping van een passagiersboot van de Red Star Line. Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling...

STERKE HOOFDCAST & MEER DAN 100.000 TICKETS VOOR RED STAR LINE

Vandaag stelt Studio 100 de laatste namen voor van de hoofdcast van de spektakel-musical Red Star Line. Zo zullen Marleen Merckx en musicalster Vera Mann, die speciaal voor deze rol overkomt vanuit Nederland, de rol van Rosalie spelen. Daarnaast deelt Studio 100-ancien Free Souffriau haar rol van Martha met het jonge talent Laura Seys. Peter Thyssen en Jan Schepens kruipen in de huid van Jef. Ook de rest van de hoofdcast en het ensemble wordt ingevuld met sterke namen. Studio 100 heeft met deze acteurs alvast een zeer mooie hoofdcast kunnen samenstellen om Red Star Line tot leven te brengen. De wereldpremière is voorzien voor 19 maart 2023.

Verrassende namen
Studio 100 kan dus rekenen op een reeks van topnamen voor deze productie. Naast deze nieuwe namen was reeds bekend dat de sterkhouders van de vorige productie Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw aan boord zijn. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

De volledige cast van Red Star Line
Jan - Jonas van Geel & Jelle Cleymans
Marie - Lotte Stevens & Ianthe Tavernier
Louise - Charlotte Boudry & Charlotte Verduyn
Walter - Peter Van Den Begin & Peter Van de Velde
Jakob - Carry Goossens & Frans Van der Aa

Nieuwe namen
Martha - Free Souffriau & Laura Seys
Rosalie - Marleen Merckx & Vera Mann
Jef - Jan Schepens & Peter Thyssen
Cyriel - Nordin De Moor, Michiel De Meyer & Leendert De Vis
Zulma - Hilde Van Wesepoel & Goele De Raedt
Odillon - Dirk Van Vaerenbergh & Ludo Hoogmartens

Gert Verhulst, bezieler: “Ik ben heel tevreden met de groep acteurs die we voor de hoofdcast en het ensemble van Red Star Line hebben kunnen verzamelen. Het is een mooie mix van ervaren topacteurs en nieuwe talenten. Nu is het aftellen naar de start van de repetities in januari en dan uiteraard naar de grote wereldpremière op 19 maart 2023!"

Al meer dan 100.000
Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. Op dit moment zijn er al meer dan 100.000 tickets de deur uit.

De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken. Rond dit thema opende in 2013, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje, het Red Star Line Museum. Rond deze nieuwe productie is een nauwe samenwerking opgezet met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld.

Za. 16/09/23: Avonduitstap Red Star Line - Spectakel Musical - Pop up theater te Puurs

Bus en inkom 'categorie 1' inclusief (zie zaalplan)

Duurtijd voorstelling: +- 2u 15m - geen pauze

Mogelijkheid tot nemen van drankje voor en na de musical

Vertrek Arendonk, Parking De Arend: 18.00u

Vertrek Turnhout, Parking Stadspark: 18.15u

Vertrek terug te Puurs: 24.00u

Ga je van te voren al graag op ontdekking?

Bezoek dan zeker volgende website;

https://redstarline.nu/

*9 pers. boeken -> 10e persoon = bus GRATIS!

Red Star Line - Spektakel Musical! "LAATSTE PLAATSEN!"

Avonduitstap - België

Prijzen
Volwassene: € 97,00
Reisdatum
16 september 2023
Opstapplaatsen
Arendonk - Parking De Arend om 18u00
Turnhout - Parking t.o. Stadspark om 18u15
Boek deze reis